BULGARIAN TRIATHLON

ASSOCIATION

ЗА НАС

Нашата визия

Уважаеми Приятели,

Българска асоциация по триатлон е единствената структура в България, която притежава лиценза от Министерството на младежта и спорта, Български Олимпийски Комитет и е официален член на World Triathlon.

Нашата основна мисия и цел – сега и за в бъдеще е да работим усилено за популяризирането на този динамичен и атрактивен олимпийски спорт сред обществото и гилдията, но най-вече при децата, младежите и подрастващите.

Българска асоциация по триатлон ще продължи активно да подпомага развитието на спорта в национален мащаб, както и да си партнира с европейските структури и международния съюз по триатлон. Продължаваме политиката за създаване на инициативи и програми за развитие на спорта, насочени към нуждите на любителите и на елитните спортисти в България. Специален акцент ще поставим на това, да подпомагаме във всички активности спортните клубове в Асоциацията, защото осъзнаваме, че тези инициативи ще формират основите, върху които спортистите и техните треньори ще изградят бъдещите си успехи и високи постижения. Не на последно място, ще продължим политиката на подкрепа и развитие на националния отбор на страната ни.

С уважение,
Драгомир Бояджиев
Президент
Българска Асоциация по Триатлон

 

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

ДРАГОМИР БОЯДЖИЕВ

Президент

БОРИС ТАНЕВ

Член на борда

РУМЕН ИГНАТОВ

Член на борда

ПАРТНЬОРИ

Институции

Дейността на Българска асоциация по триатлон се осъществява със съдействието и финансовата подкрепа на Министерството на Младежта и Спорта и Български Спортен Тотализатор.

Спорт, който вдъхновява!