Българска Асоциация по триатлон – БАТ

Драгомир Бояджиев – Президент на Българска асоциация по триатлон

Уважаеми Приятели,

Българска асоциация по триатлон официално получи своя лиценз, връчен със заповед на министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев в края на месец март 2020 г.

Всички наши членове, представляващи едни от най-активните спортни клубове в България, също преминаха успешно процеса и отговориха на всички нови критериите за лицензиране от ММС.

Нашата основна мисия и цел – сега и за в бъдеще е да работим усилено за популяризирането на този динамичен и атрактивен олимпийски спорт сред обществото и гилдията, но най-вече при децата, младежите и подрастващите.

Българска асоциация по триатлон ще продължи активно да подпомага развитието на спорта в национален мащаб, както и да си партнира с европейските структури и международния съюз по триатлон. Продължаваме политиката за създаване на инициативи и програми за развитие на спорта, насочени към нуждите на любителите и на елитните спортисти в България. Специален акцент ще поставим на това, да подпомагаме във всички активности спортните клубове в Асоциацията, защото осъзнаваме, че тези инициативи ще формират основите, върху които спортистите и техните треньори ще изградят бъдещите си успехи и високи постижения. Не на последно място, ще продължим политиката на подкрепа и развитие на националния отбор на страната ни.

С уважение:
Драгомир Бояджиев
Президент
Българска Асоциация по Триатлон

 

 

 

Институции

Партньори